نکات ضروری در مورد بادگیر میکروفون که باید بدانید
از جمله لوازم جانبی ویدیویی که نادیده گرفته شدهاند، بادگیر میکروفون هستند. بیشتر کار یک گروه فیلمبرداری در فضای باز است و صدای تصادفی باد یکی از دشوارترین ناهنجاریها برای کنترل است. این بدان معنی است که برخی از اپراتورهای صدا که در شرایط محیطی سخت، کار می کنند، به اندازه خود میکروفون ها برای تجهیزات حفاظت از باد هزینه می کنند.
نحوه ضبط صدا در فضای باز
ضبط صدای حرفه ای در فضای بسته و داخل ساختمان، بسیار کمتر از فضای باز چالش برانگیز است. توانایی ضبط صدای خوب در فضای باز یکی از مهارت های برتر یک اپراتور حرفه ای صدا محسوب می شود. این نه تنها به دانش خاص در مورد نحوه مدیریت صدای باد، بلکه به ابزارهای مناسب برای انجام کار نیز نیاز دارد. به هر حال، این ابزارها ممکن است گران باشند.
سردرگمی جزئی که در این بین وجود دارد، تفاوت بین بادگیرها[1] و پاپ فیلترها[2] است. نئومان[3]، سازنده میکروفونهای پیشرفته، میگوید که هدف اصلی بادگیر، محافظت از کپسول میکروفون در برابر موج و صدای شدید[4] باد است. همانطور که انتظار می رود، بادگیرها عمدتاً برای ضبط صحرایی[5] در فضای باز استفاده می شوند.
با این حال، بادگیرها نیز بهعنوان محافظت در برابر «پاپ» استفاده میشوند، نوعی از صدا در داخل استودیو زمانی که حروف صدادار[6] خاصی مانند «پ» و «ب» به غشای میکروفون در فاصله نزدیک برخورد میکنند، ایجاد میشود. به این حروف صدادار «انفجاری»[7] نیز می گویند، زیرا با انتشار یک موج کوچک هوا ایجاد می شوند. نئومان گفت که صفحههای پاپ برای این مشکل طراحی شده اند، اگرچه برخی از کاربران به اشتباه از بادگیرها استفاده می کنند. این چیزی نیست که بادگیر برای آن طراحی شده باشد.
هر زمان که در فضای باز کار می کنید – بدون توجه به شرایط – از بادگیر[8] استفاده کنید تا احتمال تأثیر باد بر کپسول میکروفون را کاهش دهید. هیچ راه خوبی برای خلاص شدن از شر صدای ناخواسته باد در ضبط وجود ندارد. در موارد شدید، ممکن است به دلیل قرار گرفتن طولانی مدت در معرض باد به کپسول میکروفون آسیب برسد.
با وزش باد در فضای باز، عوامل زیادی وارد عمل می شوند. اینها می تواند شامل شرایط محیطی مانند ماهیت جریان هوا در مقایسه با نوع میکروفون مورد استفاده و ویژگی های آن باشد. از آنجایی که شرایط فضای باز غیرقابل پیش بینی است، اپراتورهای حرفه ای صدا همیشه برای هر نوع شرایطی آماده هستند. هیچ کس نمی خواهد بشنود باد آنقدر شدید است که نمی توان صدای قابل فهمی ضبط کرد.
[1] windscreen
[2] pop filter
[3] Neumann
[4] windblast
[5] field recording
[6] speech sounds
[7] plosives
[8] windshield
میکروفون های مناسب برای فضای باز
از جمله میکروفون هایی که در فضای باز استفاده می شوند میکروفونهای شاتگان[1] یا تفنگی هستند که بسیار جهت دار[2] هستند و در معرض صدای باد قرار دارند. آنها همچنین میکروفونهای یقهای[3] و میکروفون های دستی که هر دو عمدتاً همهسویه[4] یا تمامجهتی هستند را نیز شامل میشوند. میکروفون های همهجهته در مقایسه با جهتدار، نسبت به نویز باد حساسیت کمتری دارند، اما همچنان به محافظت در برابر باد نیاز دارند.
انواع بادگیر میکروفون از لحاظ کاربرد
سه نوع بادگیر میکروفون اصلی برای حفاظت از میکروفون در برابر باد وجود دارد، از جمله بادگیرهای فومی، بادگیرهای کیسهای[5] یا ویندجَمر[6] و بلیمپ[7]. هر کدام نقشی در جلوگیری از صدای باد در خراب شدن صدا دارند.
آزدن[8]، سازنده میکروفون برای گروههای ویدئویی، صدای باد را بهعنوان صدایی مانند صدای باس[9] سنگین، غرش پایین و بم، یا «کوبش» در آهنگ صوتی ویدیو توصیف میکند. این معمولاً در محدوده زیر 500 هرتز طیف فرکانس اتفاق می افتد. از آنجایی که فرکانس صدای انسان معمولاً بین 85 هرتز تا 265 هرتز قرار دارد، دیالوگ می تواند مستقیماً تحت تأثیر نویز باد قرار گیرد و می تواند آن را کاملاً نامفهوم و غیرقابل استفاده کند.
اپراتور صدا معمولاً از نوعی ماده در اطراف میکروفون استفاده می کند تا نویز را در یک فیلم ضبط شده در فضای باز کاهش دهد. این کاهش نویز آکوستیک (صوتی) معمولاً با دسی بل[10] اندازه گیری می شود. آزدن نوشت: این تضعیف را می توان با نوعی مانع متخلخل[11] (اسفنجی) و/یا نازک[12] (فوم، توری پلاستیکی، پارچه یا خز مصنوعی[13] در ترکیبهای مختلف) برای ایجاد به اصطلاح یک «محفظه» با کپسول میکروفون معلق و محافظت شده در وسط، به دست آورد.
در فضای باز، موثرترین محافظ بادگیر میکروفون ابتدا باید باد را پخش[14] کند و فشار هوا را در نزدیکی کپسول میکروفون عادی کند و اساساً اختلالات هوا در اطراف میکروفون را از بین ببرد. با یک لوله میکروفون بدون پوشش، هوا می تواند به راحتی روی قاب بیرونی میکروفون جریان یابد و باعث ایجاد اختلال در مجاورت کپسول میکروفون شود.
اما افزودن مانع محافظ بادگیر، باد را در اطراف کپسول میکروفون پخش میکند و هوا را وادار میکند به بیرون و اطراف فوم حرکت کند، در حالی که همچنان اجازه نفوذ امواج صوتی به مواد را میدهد.
محصولات مختلف حفاظت از باد، دارای خواص صوتی متفاوتی با شفافیت های صوتی[15] متفاوت هستند. شفافیت آکوستیک هر پوشش بادگیر، بسته به مواد و جنس، تأثیر کمتر یا بیشتر بر صدا خواهد داشت.
یک ماده کمتر متخلخل ساخته شده از پارچه ضخیم تر و متراکم تر، تضعیف[16] صدا را در فرکانس های بالاتر نشان می دهد. پارچه بیشتر متخلخل و کمتر متراکم، تأثیر کمتری بر فرکانس های بالا خواهد داشت (بنابراین شفاف تر)، اما در برابر نویز ایجاد شده توسط باد آسیب پذیرتر خواهد بود.
همیشه بین شفافیت آکوستیک و قابلیت انسداد باد روکش بادگیر، تعادل و موازنه وجود دارد. هرچه «محفظه» هوای راکد[17] ایجاد شده در اطراف کپسول میکروفون بزرگتر باشد، بهتر است. اساساً، هر چه مواد محافظ در اطراف میکروفون بیشتر باشد، ممکن است تنظیمات بیشتری برای رسیدن به صدای مورد نظر انجام شود.
[1] shotgun
[2] directional
[3] lavaliers
[4] omni-directional
[5] windsock
[6] windjammer
[7] blimp
[8] Azden
[9] bass
[10] decibel
[11] porous
[12] wispy
[13] faux-fur
[14] diffuse
[15] acoustic transparency
[16] attenuation
[17] dead-air
کاربرد بادگیر میکروفون فومی
بادگیر میکروفون ساده و فومی برای استفاده در فضای بسته و داخل ساختمان، مناسب هستند، زیرا حرکت هوا در داخل ساختمان، معمولا کمتر از یک متر در ثانیه است. فوم، 15 تا 20 دسی بل تضعیف نویز ایجاد می کند، در حالی که افت فرکانس بالای میکروفون را به حداقل می رساند.
معمولاً این نوع بادگیرهای فومی، یک ماده فومی حفرهباز[1] مانند پلی اورتان[2] هستند.
ویندجَمر[3]ها بادگیرهای ترکیبی از فوم/خز مصنوعی هستند. یک ماده «خز» مصنوعی به قسمت بیرونی بادگیر فومی پلی اورتان متصل شده است تا حرکت هوا را در اطراف کپسول میکروفون بهتر پخش کند.
یک ماده خز بلندتر – معمولاً به طول 1.5 اینچ یا بیشتر – مطلوب است، زیرا اصطکاک[4] هوای کمتری را در نزدیکی کپسول میکروفون ایجاد می کند و به هوا اجازه می دهد در آن حرکت کند. این روش، معمولاً نزدیک به 25 دسی بل تضعیف نویز باد را با وزش بادهایی تا شش متر در ثانیه فراهم می کند. گاهی اوقات، یک ویندجَمر، طوری طراحی میشود که مستقیماً روی بادگیر فومی موجود در میکروفون بلغزد و جا به جا شود.
بلیمپ[5]ها اساساً مواد مشبک[6] پلاستیکی با یک لایه نازک فومی در داخل شبکه هستند. اینها محیطی بسیار بزرگتر از بادگیر میکروفون فومی معمولی یا ویندجَمر دارند. آنها معمولاً به شکل «قرص»[7] هستند، اما اندازه آنها بسیار بزرگتر است.
بلیمپها یک محفظه روباز[8] بزرگتر در اطراف میکروفون و فضای بیشتری بین هوای متحرک و کپسول میکروفون ایجاد می کنند. استفاده از یک بلیمپ با بادگیر خز مصنوعی اضافی لغزنده، آخرین سطح حفاظت از باد را اضافه می کند و با اعمال این اقدامات بجا، می توان تا 50 دسی بل تضعیف صدای باد را با سرعت باد بیش از شش متر در ثانیه به دست آورد.
با این حال، با وجود محفظه بزرگ هوای ساکن[9]، لایه فوم و مواد خز مصنوعی اطراف میکروفون، پتانسیل بیشتری برای افت فرکانسهای بالا در ضبط وجود دارد. تقویت فرکانس های بالا در پستولید[10] یکی از راه های کمک به مقابله با این اثر است.
گروه فیلمبرداری باید میزان حفاظت از باد مورد نیاز خود را بر اساس محل قرارگیری و نوع کاری که انجام می دهند انتخاب کنند. عواملی که بیشتر در فضای بسته و داخل ساختمان کار می کنند، به حفاظت کمی در برابر باد نیاز دارند. با این حال، گروههایی که عمدتاً در فضای باز و در شرایط سخت کار میکنند، به بهترین حفاظت موجود نیاز دارند.
هیچ چیز نمی تواند صدای فضای باز را سریعتر از باد خراب کند. همچنین می تواند اعتبار یک اپراتور صدا را به همان سرعت از بین ببرد. بنابراین در صورت ضبط صدا در شرایط بادی با مهارت و هزینه های بالا آماده باشید.
چاپ روی بادگیر میکروفون
شرکت نگاره گر با سال ها تجربه در زمینه بادگیر میکروفون و چاپ روی بادگیر میکروفون ، شما را در معرفی هویت و برند شرکت خود به مخاطبانتان همراهی می کند. محصولات تبلیغاتی مربوط به میکروفون شامل ابر میکروفون یا بادگیر میکروفون و مکعب یا باکس میروفون می باشد. برای انتخاب بهتر محصول در این زمینه شما میتوانید از نمونه کارهای ما دیدن کنید تا تصویر و ذهنیت بهتری از انتخاب محصول خود داشته باشید. شما میتوانید از طریق راه های ارتباطی واتس اپ، ایتا و تلگرام درخواست خود برای چاپ روی بادگیر میکروفون ثبت نمایید. همکاران ما 24 ساعته آماده پاسحگویی و ارائه خدمات به شما هستند.
[1] open-cell
[2] polyurethane
[3] Windjammer
[4] friction
[5] Blimp
[6] mesh
[7] pill
[8] open-air
[9] static air
[10] post-production